Τι ενασχόληση πρέπει να έχω καθημερινά με την μονάδα

 

Ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξετε να λειτουργήσει η μονάδα θα υπολογίσουμε και τον χρόνο που χρειάζεται να δεσμεύσετε για την παρακολούθηση της μονάδας .

Μετά το πρώτο δίμηνο λειτουργίας της μονάδας τα πράγματα θα απλοποιηθούν .θα έχετε ξεκαθαρίσει ποιους προμηθευτές θα συνεργαστείτε και θα έχετε αυτοματοποιήσει την τροφοδοσία της μονάδας . Δεν υπάρχει λόγος να ασχολείστε με συγκομιδή και προετοιμασία της βιομάζας .Εσάς θα σας την παραδίδουν έτοιμη για αεριοποίηση .

Μονάδες μικρής κλίμακας μέχρι 100 kw χρειάζονται έναν εργατη που θα απασχολείτε  με σπαστό ωράριο καθώς θα χρειάζεται ανά 12 ώρες να ελέγχει την τροφοδοσία , την διαδικασία αεριοποίησης ,της ενδείξεις καλής λειτουργίας και να φροντίζει ώστε να λειτουργούν όλα άψογα .

 

Η BIG POWER μπορεί να αναλάβει την συντήρηση και την τροφοδοσία της μονάδας χωρίς την δικιά σας παρουσία στον χώρο που βρίσκεται ο εξοπλισμός.

Στην οικονομική ανάλυση της επένδυσης έχουμε υπολογίσει και τα έξοδα για την απασχόληση ενός μόνιμου υπαλλήλου ο οποίος θα είναι κατάλληλα εκπαιδευμένος από την εταιρία μας για να εγγυάται την συνεχόμενη λειτουργία της μονάδας.

Ο υπάλληλος θα μπορεί να σας ενημερώνει για την κατάσταση της μονάδας τα αποθέματα σε καύσιμο, την ημερήσια παραγωγή ενώ θα είναι σε θέση να κάνει και την απαραίτητη συντήρηση στην μονάδα.

Το ιδανικό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να μην χρειάζεται ο ιδιοκτήτης της μονάδας να ασχολείτο με τα λειτουργικά θέματα. Σκοπός είναι να κατασκευάσετε την δικιά σας μονάδα για να απολαύσετε τα οικονομικά οφέλη που έχει η επένδυση σας στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και να μπορείτε να είστε ελεύθεροι να κάνετε τον προγραμματισμό σας  .

Ο εξοπλισμός που θα εγκαταστήσουμε θα σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθείτε  ζωντανά εικόνα από τον χώρο της μονάδας  στο κινητό σας.

Θα μπορείτε να βλέπετε τα δεδομένα από την παραγωγή της ημέρας καθώς και το ιστορικό της online από το laptop ή το  κινητό σας τηλέφωνο. Γενικά η μονάδα θα είναι αυτοματοποιημένη και δεν θα χρειάζεται 24ωρη παρουσία προσώπου. 

Σε άλλη περίπτωση μπορούμε να σας εκπαιδεύσουμε σε κάποια δικιά μας μονάδα και να αναλάβετε μόνος σας την επιτήρηση  του έργου σας.