Χρηματοδότηση για μονάδα παράγωγης ηλεκτρικής ενέργειας από τηγανέλαια και αεριοποίηση του ξύλου

Η BIG POWER μπορεί να σας εξασφαλίσει χρηματοδότηση από τράπεζα καθώς και να συμμετάσχει στην επένδυσή σας με κάποιο ποσοστό ώστε να ολοκληρώσετε την  μονάδα παράγωγης ηλεκτρικής ενέργειας από τηγανέλαια και αεριοποίηση του ξύλου.

Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι εκείνος που εισέρχεται πρώτος και δυναμικά σε μια νέα αγορά, αποκομίζει και τα περισσότερα οφέλη.

Η μονάδα παράγωγης ηλεκτρικής ενέργειας μπορεί να ενταχτεί και στον αναπτυξιακό νόμο.

Θα μπορείς να κάνεις χρήση σε ένα από τα οικονομικά προγράμματα που προσφέρουμε  για χρηματοδότηση της μονάδας.

Α)πώληση της άδειας

Β)επένδυση από κοινού με την  BIGPOWER

Γ)εύρεση επενδύτη από την BIGPOWER

Δ)χρηματοδότηση από την BIGPOWER με εξασφάλιση την παραγωγή ενέργειας

Ε)και άλλοι τρόποι

 

Πώληση άδειας

Στην πρόσφατη εμπειρία μας από τα Φωτοβολταϊκά παρατηρήσαμε ότι όποιος πρόλαβε και κινήθηκε γρήγορα και αποφασιστικά καταθέτοντας αίτηση για δημιουργία φωτοβολταϊκών πάρκων κατάφερε να κάνει αυτοχρηματοδότηση της μονάδας από την πώληση των αδειών που είχε στην κατοχή του. Περιμένουμε να γίνει το ίδιο και με την βιομάζα καθώς αναμένεται σύντομα να κορεστεί  το δίκτυο με αποτέλεσμα όσοι έχουν άδειες στα χέρια τους να αποκτήσουν μεγάλη αξία.  Ένας τρόπος λοιπόν για να αποκτήσετε το αρχικό κεφάλαιο για την επένδυση σας είναι πολλές αιτήσεις για αδειοδότηση είτε μόνοι σας είτε σε συνεργασία με την BIG POWER όπου είναι διατεθειμένη να συμμετάσχει στο κόστος της σχετικής διαδικασίας.

Επένδυση από κοινού

Μπορούμε να χρηματοδοτήσουμε την δική σας επένδυση με αντάλλαγμα ένα ποσοστό από την μονάδα σας. Το κέρδος είναι αμοιβαίο και για τις δύο πλευρές. Καλέστε μας  για ενημέρωση.

Η ευκαιρία είναι μπροστά σας.

 

Ξεκινήστε τώρα . Καταθέστε πρώτοι φάκελο και προλάβετε την αγορά .

Θα είναι η καλύτερη κίνηση που κάνατε ποτέ!